Δίπλα σας από το 1973...

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Α.

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Α.
Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους που αφορούν στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της εταιρείας προς όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος προϋποθέτει την αποδοχή όλων των κατωτέρω όρων. Επομένως, εάν διαφωνείτε με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας, οφείλετε να μην κάνετε χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου της.

Η επωνυμία της εταιρείας είναι: 
Καρανάσιος Γ. Απόστολος
Μοναστηρίου 322, Τ.Κ. 546 28 Θεσσαλονίκη
τηλ: 2310765665  –  fax: 2310761497


Τα στοιχεία που δηλώνονται στην ιστοσελίδα από τους χρήστες και τους συναλλασσόμενους χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την παροχή υπηρεσιών, ενημέρωση ή τις εμπορικές συναλλαγές. Όλα τα στοιχεία παραμένουν απόρρητα και δεν κοινοποιούνται προς τρίτους. Οι χρήστες έχουν δικαίωμα να έχουν πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχουν δώσει. Αν το επιθυμούν μπορούν να ζητήσουν διαγραφή των στοιχείων τους. Υποβάλλοντας τα στοιχεία τους στην ιστοσελίδα μας δηλώνουν ότι αυτά είναι αληθή.

Ευαίσθητα οικονομικά δεδομένα όπως αριθμοί πιστωτικών καρτών, λοιπών λογαριασμών και απόρρητοι κωδικοί δεν ζητούνται από την ιστοσελίδα karanasios.gr με κανένα τρόπο. Η διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής συναλλαγής με χρήση πιστωτικής κάρτας, κατά την ολοκλήρωση των αγορών γίνεται με πλήρως αξιόπιστο και διασφαλισμένο τρόπο, καθώς γίνεται ανακατεύθυνση στην ιστοσελίδα της τράπεζας, όπου γίνεται χρέωση της πιστωτικής κάρτας. Έτσι διασφαλίζεται ότι κανένα από τα ευαίσθητα δεδομένα της κάρτας δε γνωστοποιείται σε μέλος της εταιρίας. Το απόρρητο των συναλλαγών διασφαλίζεται με κρυπτογράφηση τελευταίας τεχνολογίας, ώστε κατά την μεταφορά και διαδικτυακή επικοινωνία τα ευαίσθητα οικονομικά δεδομένα να μην είναι δυνατόν να υποκλαπούν.