Δίπλα σας από το 1973...

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Α.

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Α.
Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους που αφορούν στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της εταιρείας προς όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος προϋποθέτει την αποδοχή όλων των κατωτέρω όρων. Επομένως, εάν διαφωνείτε με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας, οφείλετε να μην κάνετε χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου της.

Η επωνυμία της εταιρείας είναι: 
Καρανάσιος Γ. Απόστολος
Μοναστηρίου 322, Τ.Κ. 546 28 Θεσσαλονίκη
τηλ: 2310765665  –  fax: 2310761497

Τα στοιχεία που δηλώνονται στην ιστοσελίδα από τους χρήστες και τους συναλλασσόμενους χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την παροχή υπηρεσιών, ενημέρωση ή τις εμπορικές συναλλαγές. Όλα τα στοιχεία παραμένουν απόρρητα και δεν κοινοποιούνται προς τρίτους. Οι χρήστες έχουν δικαίωμα να έχουν πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχουν δώσει. Αν το επιθυμούν μπορούν να ζητήσουν διαγραφή των στοιχείων τους. Υποβάλλοντας τα στοιχεία τους στην ιστοσελίδα μας δηλώνουν ότι αυτά είναι αληθή.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Ευαίσθητα οικονομικά δεδομένα όπως αριθμοί πιστωτικών καρτών, λοιπών λογαριασμών και απόρρητοι κωδικοί δεν ζητούνται από την ιστοσελίδα karanasios.gr με κανένα τρόπο. Η διεκπεραίωση της ηλεκτρονικής συναλλαγής με χρήση πιστωτικής κάρτας, κατά την ολοκλήρωση των αγορών γίνεται με πλήρως αξιόπιστο και διασφαλισμένο τρόπο, καθώς γίνεται ανακατεύθυνση στην ιστοσελίδα της τράπεζας, όπου γίνεται χρέωση της πιστωτικής κάρτας. Έτσι διασφαλίζεται ότι κανένα από τα ευαίσθητα δεδομένα της κάρτας δε γνωστοποιείται σε μέλος της εταιρίας. Το απόρρητο των συναλλαγών διασφαλίζεται με κρυπτογράφηση τελευταίας τεχνολογίας, ώστε κατά την μεταφορά και διαδικτυακή επικοινωνία τα ευαίσθητα οικονομικά δεδομένα να μην είναι δυνατόν να υποκλαπούν.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσατε on-line, θα πρέπει αυτά να επιστραφούν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοσή τους, με έξοδα του πελάτη. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν άθικτα, μέσα στη συσκευασία τους, χωρίς να έχουν ανοιχτεί ή συναρμολογηθεί. Εάν τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα επιστρέφονται στο πελάτη με χρέωση δική του. Τα προϊόντα προς επιστροφή, πρέπει να συνοδεύονται με το αντίστοιχο παραστατικό αγοράς. Εφόσον πληρούνται οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις, θα γίνεται επιστροφή χρημάτων στον πελάτη εντός 14 εργάσιμων ημερών από τον χρόνο που ενημερώθηκε η εταιρεία για την υπαναχώρησή του.
 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει στις ακόλουθες περιπτώσεις:
Πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας μπορείτε να διαγράψετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι αγορών, πατώντας το κουμπί “-’’.
Ακόμη και αν έχετε ολοκληρώσει την ηλεκτρονική σας παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμη το προϊόν μπορείτε να την ακυρώσετε καλώντας στο 2310765665. 
Εάν έχετε παραλάβει το προϊόν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και αφού εξηγήσετε το λόγο για τον οποίο θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, θα ενημερωθείτε άμεσα για τις επιλογές που έχετε.
Εάν η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και παρόλα αυτά θέλετε να την ακυρώσετε πρέπει να δώσετε τα στοιχεία της παραγγελίας σας στο τηλέφωνο 2310765665.
 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1)Για μικροδέματα και ελαφριά προϊόντα η αποστολή γίνεται με την ACS courier και εκτελείται μέσα σε 1 ως 3 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας.

Η χρέωση είναι 4€ για δέματα μικρού όγκου και βάρους μέχρι 3 κιλά, και 2€ για κάθε επιπλέον κιλό. (Αποστολές επί αντικαταβολή έχουν επιπλέον χρέωση 3€)

2)Τα ογκώδη και βαριά αντικείμενα μεταφέρονται μόνο με μεταφορικές εταιρίες. Θα ενημερωθείτε για το κόστος της μεταφοράς πριν γίνει οποιαδήποτε αποστολή.

3) Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη ή από το υποκατάστημα στην Αθήνα, κατόπιν συνεννόησης.