Δίπλα σας από το 1973...

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η επιχείρηση KARANASIOS, με καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, δραστηριοποιείται στον τομέα των δομικών μηχανημάτων και εργαλείων από το 1973.

Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος καταξιωμένων ευρωπαϊκών οίκων κατασκευής από τα πρώτα χρόνια της εισαγωγικής παρουσίας στο χώρο:  ITALVIBRAS,  TUXEL,  FINDEVA,  SILLA,  PANALEX,  GEOPLAST,  ENAR,  FARAONE,  RURMEC.

Παρούσα και στη διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης για πολλά χρόνια έχει καταξιωθεί στη συνείδηση των κατασκευαστών των μικρών και μεγάλων τεχνικών έργων.

etairia

Ειδικότερα, η επιχείρηση εισάγει:

  • βιομηχανικούς δονητές ρεύματος και αέρος για βιομηχανικές εφαρμογές (σιλό, κόσκινα, ιμάντες μεταφοράς, για προώθηση και διαχωρισμό υλικών κλπ)
  • πλαστικά καλούπια για τοιχία και κολόνες σε πολλές διαστάσεις
  • μηχανήματα διαμόρφωσης σιδήρου μπετόν (ψαλίδια, κουρμαποδόροι)
  • ολοκληρωμένα συστήματα στήριξης και συγκράτησης ξυλοτύπου και μεταλλοτύπου (σφιγκτήρες, ντίζες, εξαρτήματα σκαλωσιάς κλπ)
  • συστήματα δόνησης ευρείας γκάμας που λειτουργούν με ρεύμα, αέρα ή βενζίνη, και καλύπτουν οποιαδήποτε απαίτηση για παροχή δονήσεως στις σύγχρονες οικοδομικές κατασκευές
  • μπετονιέρες μικρής, μέσης και μεγάλης χωρητικότητας
  • σκαλωσιές αλουμινίου ανθεκτικές και ελαφριές σε κάθε διάσταση

Στο πελατολόγιο της επιχείρησης, συγκαταλέγονται οι μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες εντός Ελλάδος, άλλες τεχνικές εταιρίες, εργολάβοι και υπεργολάβοι οικοδομών.

Με τον εξοπλισμό μας έχουν εφοδιασθεί πολλά από τα εργοτάξια που υλοποιούν το κατασκευαστικό πρόγραμμα της χώρας στη βόρεια Ελλάδα κυρίως, αλλά και σε όλη την επικράτεια (Εγνατία οδός, Mέγαρο μουσικής Θεσ/νίκης, Λιμάνι Αλεξ/πολης, Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο Θεσ/νίκης, Μετρό Θεσσαλονίκης κλπ).

Βασικός στόχος είναι η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη καθώς και η υποστήριξη των προϊόντων μετά την πώληση (after sales service).

Έδρα:

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 322, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΤΚ 546 28

ΤΗΛ: 2310765665  – FAX: 2310761497

Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην κεντρική εμπορική οδό της πόλης, αμέσως μετά την  γέφυρα Δενδροποτάμου, απέναντι από το σταθμό ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ των ΚΤΕΛ και δίπλα στο νἐο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Υποκατάστημα:

ΛΕΑΝΔΡΟΥ 29, ΑΘΗΝΑ, ΤΚ 104 43

ΤΗΛ: 210 5132607 – FAX: 210 5142516

Πίσω από το Καπνεργοστάσιο, στην περιοχή Κολωνός.